fbpx

Наші люди — наша любов.

Наші гості

Ти думаєш, навіщо ми стараємось, вигадуємо нові страви, з трепетом готуємо твої улюблені, дбайливо оздоблюємо зали та літній майданчик? Все для того, аби ти почував себе комфортно та як удома. Батьки раді кожному твоєму візиту, коли б ти не прийшов: на смачний сніданок, обід для відновлення сил або тиху, затишну вечерю.

Наші люди знають, що таке справжній відпочинок. Нехай то романтичне побачення у віддаленому куточку залу або гучне родинне застілля з безліччю страв, що аж стіл ломиться. Тато каже, що як би ти не гуляв, нізащо не забувай про вино! З ним все смакує краще. А мама з радістю наллє чарочку домашньої лимончелло.

Нагадуємо, що до нас ти можеш прийти не просто сам або з близькими, а й узяти з собою свого хвостатого улюбленця, адже «Мама фокача & папа чача» — pets-friendly.

А чого ж іще чекати, коли приходиш до нас у гості? Традиційні грузинські та італійські страви, наше авторське бачення та дрібка любові — так і виглядає внутрішня кухня «Мама фокача & папа чача». Оточимо тебе теплом та смаколиками — що можна бажати ще?

Вже дуже чекаємо тебе у гості, любий. Приходь та пам’ятай: мама нізащо не відпустить тебе голодним, а тато — тверезим.

КОНТАКТИ
Контактний номер:
Робочі години:
Пн-Нд: 11:00-22:00
instagram
tiktok
facebook