fbpx

Любий, ти вже куштував наші літні коктейлі?

Ох, це те, що обов’язково варто спробувати! Розкажемо трохи про кожен окремо. Слухай і вибирай те, що більше пасує до твого сьогоднішнього настрою.

Коктейль «Мімоза» з просекко та помаранчевим соком ідеально пасуватиме, якщо ти хочеш додати грайливості у свій вечір. Від цих бульбашок одразу йде обертом голова, а на обличчі з’являється посмішка.

«Мохіто» з ромом та свіжою м’ятою — маст-дрінк на спекотне літо. Відчуй себе на берегу океану, коли хвилі б’ються об берег та легко окидають тебе прохолодним бризом.

Коктейль «Хуго» — близький родич попереднього, але на основі просекко. Більш легкий, але все такий же чудовий. Перенесе тебе у далекі теплі країни, де сонечко ніжно гріє носик, а навколо всі говорять незрозумілою мовою. Та від цього ще цікавіше!

«Шприць» з просеко та аперолем ідеальний для посиденьок з подругами. Ненавязливий, смачний, трохи гіркуватий. Те що треба, аби освіжитися на нашій терасі після гарячого столичного дня.

«Джин-тонік» для тих, хто любить класику. Виважений смак джину який балансується солодкуватим тоніком. Зрозумілий, міцний, освіжальний.

«Кукумбер» на основі Jagermeister та спрайту вдало втамує твою спраглу до нового душу. І так, ми додаємо туди свіжий огірок, аби створити атмосферу літнього пікніка на дачі. Легкий та чудово пасуватиме до ситних страв.

А «Кривава Мері» нашого приготування теж не залишить тебе байдужим. Готуємо класично, з томатним соком та селерою, але спеції додаємо особливі. Тато каже, власна рецептура, яку він залишить у таємниці. Та спробувати варто!

То що, на який забіжиш сьогодні?

КОНТАКТИ
Контактний номер:
Робочі години:
Пн-Нд: 11:00-22:00
instagram
tiktok
facebook