fbpx

Не можемо назвати команду «Мама фокача & папа чача» колективом. А ось родиною — можемо.

Адже кожного мама з татом люблять особливо та трепетно. Як і одне одного. А кожен член команди — важливий гвинтик, завдяки якому крутиться цей здоровенний механізм. І головне його мастило — це повага та взаєморозуміння.

Ти можеш звернути увагу на це, як тільки переступаєш наш поріг. В цей момент ти теж стаєш членом нашої великої родини. І назад вже шляху нема, каже мама і посміхається.

Офіціанти, кухарі, адміністратори ставляться до роботи з усією відданістю та натхненням. Як доказ: ти бачив наші тіктоки? Скоріш підписуйся на однойменний канал, якщо ти ще не там.

Завдяки цій позитивній атмосфері у команді, ми й можемо створити затишок та комфорт для кожного гостя. І ти відчуєш це. Неважливо, вперше ти у нас чи всоте. Кожен твій візит — свято.

Продовжуємо частувати тебе смачненьким, пригощаючи чарочкою чогось міцного перед цим. Такі вже в нас традиції й нікуди від цього не дітись! Проте, якщо не п’єш, нагодуємо яблучком. Мама каже, що без пригощань не піде ніхто.

А домашня атмосфера у нас сприяє тому, аби ти почувався, як в гостях у батьків: приємно та затишно. І які ж ми щасливі дарувати тобі посмішку!

Чекаємо на тебе у гості, та пам’ятай: мама нізащо не відпустить тебе голодним, а тато — тверезим.

КОНТАКТИ
Контактний номер:
Робочі години:
Пн-Нд: 11:00-22:00
instagram
tiktok
facebook