fbpx

Аморе міо, що може бути краще за смачну піцу?

Мама говорить, що тільки піца, яку готуємо ми. Адже вона на цільнозерновому тісті та випечена у справжній дров’яній печі. Каже, має нуль калорій і зовсім не шкідлива для фігури!

Маємо цілих 12 видів піци на будь-який смак. Є м’ясні, з морепродуктами або навіть овочеві. Розкажемо детальніше про кожну.

Піца овочева у начинці має безліч соковитих, запечених овочів та особливий соус, який довершує картину.

Піцу з камамбером радимо усім шанувальникам сиру та вишуканого соусу песто, який додаємо для особливого смаку. Тато каже, вона чудово пасує до білого грузинського вина.

Маргарита — для усіх шанувальників класики. Сир та томати, й нічого зайвого.

Чотири сири — для щирих поціновувачів сиру, котрого дуууже багато і який так смачно тягнеться. Готуємо її з моцарелою, дорблю, пармезаном та горгонзолою.

Сирна з трюфелем для тих, хто хоче чогось незвичного. Вишукана ніжність сиру у поєднанні з трюфельною пастою. Іль міо гато, це просто неймовірно смакує!

Піца з грушею та сиром горгонзола для тих, хто хоче перенестись у безтурботне тепле літо. Коли над головою співають пташки, а по руках стікає сік стиглої груші. Мама каже, що в неї саме такі асоціації з цією піцою.

Фірмова з телячими щічками — наша гордість. Тут і багато-багато сиру, і ніжні, томлені щічки, що прямо розчиняються на язиці.

Якщо любиш м’ясну піцу, придивись до Прошуто, Кото та Карбонари. А якщо цінуєш пікантність — спробуй Чорізо.

Та не забувай головну пораду: ніколи не витрачай всі гроші на їжу, завжди залишай на вино!

Чекаємо у гості, любий.

КОНТАКТИ
Контактний номер:
Робочі години:
Пн-Нд: 11:00-22:00
instagram
tiktok
facebook