fbpx

А чи вважаєш ти себе гурманом?

Гугл каже, що гурман — це людина, яка є шанувальником тонкої, високої та вишуканої кухні, а також знавцем різноманітних напоїв та їх комбінацій зі стравами. Від себе можемо додати: якщо ти вже все на світі куштував і думаєш, що нам нічим тебе здивувати — знайдемо, як виправити цю ситуацію.

У меню «Мама фокача & папа чача» є цілий розділ для гурманів, в якому ми презентуємо незвичні або вже знайомі, проте в новому виконанні, страви. Впевнені, навіть найбільш вибагливі гості знайдуть там для себе щось цікаве.

Тартар з ягнятини з особливою заправкою, крудо з морепродуктами та соусом із домініканського манго, салат з восьминогом або тунцем, камамбер з печі, креветка на мангалі, курча тапака на грилі, соте з морепродуктів у вершково-винному соусі та інші цікавинки.

Але на що хочемо звернути окрему увагу, так це на наші новинки: карпачо із дорадо та карпачо з восьминога. Та чим вони особливі?

Карпачо — це страва з тонко нарізаних шматочків сирого м’яса, приправлених особливим соусом. Не будемо розповідати усі секрети, але скажемо відверто — це варто того, аби спробувати. У сирому вигляді під легким маринадом смак страв розкривається по-особливому.

Тато каже, що краще за все карпачо смакує з білим вином, яке вишукано довершує смакову картину. Такі він сьогодні поетичні слова дібрав. І вже відкорковує пляшечку грузинського домашнього.

Заходь у гості, генацвале, ми точно знайдемо чим тебе здивувати. І пам’ятай: мама нізащо не відпустить тебе голодним, а тато — тверезим.

КОНТАКТИ
Контактний номер:
Робочі години:
Пн-Нд: 11:00-22:00
instagram
tiktok
facebook