fbpx

Вплив грузинсько-італійських традицій на ресторан «Мама фокача & папа чача».

Як народилась ідея нашого ресторану? Розповідають мама з татом, а ми просто передаємо їх слова у тексті.
Якось сталось так, що широка італійська душа та грузинська гостинність поєдналися в одну велику ідею — зробити заклад, де буде смачно, затишно та як удома. Так і з’явилась «Мама фокача & папа чача».

Ми довго підбирали позиції у меню, щоб ти міг спробувати піцу на цільнозерновому тісті зі справжньої дров’яної печі, ароматні хінкалі, дуже сирні хачапурі по-аджарськи, по-мегрельськи, пеновані та гвезелі, традиційні страви грузинської, італійської кухні та домашнє вино. І в усю їжу вклали часточку душі.

Тато вирішив додати маленький, приємний ритуал для гостей відразу з порогу — поставив там свою дерев’яну фігурку, яку можна потерти на щастя. А мама вигадала ідею пригощати всіх чарочкою чачі або лимончелло.

Але головне, що кажуть батьки (і це варто пам’ятати залізно), що мама нізащо не відпустить тебе голодним, а тато — тверезим.

Збирай велику компанію або тільки найближчих, а то й зовсім приходь до нас сам, і насолоджуйся атмосферою справжнього, гостинного, батьківського дому. Будемо раді тебе бачити, генацвале!

КОНТАКТИ
Контактний номер:
Робочі години:
Пн-Нд: 11:00-22:00
instagram
tiktok
facebook