fbpx

Хто вони, наші гості?

Грузини кажуть: «гість у домі — посланець від Бога». Саме так мама з татом ставляться до кожного, хто переступає поріг «Мама фокача & папа чача».

Пригощання чарочкою чачі або лимончелло стало нашою доброю традицією, але ми пишаємось не тільки цим. Атмосфера гостинності та батьківського дому обов’язково закутає тебе від першого візиту.

Аромат страв, що витає у повітрі та гучні голоси, сміх гостей та дзвін бокалів — наша улюблена музика. Кращий плейлист годі й підібрати.

Наші гості — це велика родина. Ми раді бачити кожного, хто прийшов до нас уперше, удруге або всоте. Всі ви для батьків — діти, а ваші відвідини — радісна та довгоочікувана гостина.

Та не тільки тебе ми раді бачити, а ще й твого улюбленця, адже «Мама фокача & папа чача» — pets-friendly, і кожен хвостик для нас як рідний. Вина ми йому, звісно, не наллємо, але за вушком погладимо з задоволенням.

Кожен, хто хоч раз приходив до нас у гості, знає, що мама з татом закружляють тебе у вихрі гостинності, тепла та турботи. І, звісно, смачно нагодують та вдосталь напоять. Тож ніколи не їж перед відвідинами!

А як зберешся, то пам’ятай: мама нізащо не відпустить тебе голодним, а тато — тверезим. Цілуємо, аморе міо, та чекаємо у гості!

КОНТАКТИ
Контактний номер:
Робочі години:
Пн-Нд: 11:00-22:00
instagram
tiktok
facebook