fbpx

Чому тато радить поєднувати все з вином?

Грузини та вино — нерозлучні друзі. З давніх-давен воно супроводжувало усі трапези, свята та гучні застілля. І це не дивно, адже у справі виноробства грузини дуже великі професіонали.

Багато-багато століть тому на території Грузії з’явилися перші виноробні. І від тих давніх часів культура споживання напою впевнено посіла своє важливе місце у культурі народу. Та це не був просто процес випивання, влаштовувалися цілі «супри» (застілля з приводу сімейних, релігійних та державних свят), як їх називають у Сакартвело.

Тато каже, що відвідавши Грузію вперше, можна розгубитися від кількості видів цього напою. Але хіба ж це проблема? У «Мама фокача & папа чача» ми вибрали для тебе тільки кращі позиції домашнього та пляшкового грузинського вина, аби ти зміг відчути усі його особливості та смакові поєднання.

Тато каже, що зі стравами з червоним м’ясом, морською рибою, хачапурі та хінкалі червоне вино смакує найкраще. Адже відтіняє їх смак та доречно його доповнює. А ось біле радить пити з салатами, десертами, білим м’ясом та сирами. Воно вигідно доповнить такий стіл.

КОНТАКТИ
Контактний номер:
Робочі години:
Пн-Нд: 11:00-22:00
instagram
tiktok
facebook