fbpx

Чому «Мама фокача & папа чача» виглядає саме так?

Мама з татом вибирали найкращих дизайнерів, які зможуть передати цю затишну, домашню атмосферу. Та і самі руку доклали. То ви просто не бачили, як мама розставляє квіти у вази та натирає чарочки для лимончелло та чачі. А тато турботливо протирає винні пляшки на полицях.

Атмосфера ресторану переносить тебе у будинок до батьків, де тебе завжди раді бачити, нагодувати, обійняти, розпитати про справи, чим живеш та що нового. Та ще й налити чарочку чогось міцного при зустрічі.

Тут все, як на долоні. Офіціанти бігають один поперед одним наввипередки, щоб скоріше принести тобі все гарячим та тільки приготованим. Одна італійська дров’яна піч по самому центру зали тільки чого варта! Ми спеціально розмістили її там, аби ти міг спостерігати за процесом створення страв, які за лічені хвилини будеш смакувати. Мама каже, що ця піч — її гордість.

Грузія та Італія гармонійно поєднані у дизайні — просторі зали, як символ грузинської гостинності, і до дрібничок продуманий інтер’єр, як нагадування про італійські, вишукані маєтки.

Тут кожен знайде собі місце до душі — за спільним столиком з великою компанією друзів або затишне місце у куточку для двох закоханих сердець. Як ми любимо, коли ви приходите у гості!

А як все ж таки зберешся до нас знову, пам’ятай: мама нізащо не відпустить тебе голодним, а тато — тверезим.

КОНТАКТИ
Контактний номер:
Робочі години:
Пн-Нд: 11:00-22:00
instagram
tiktok
facebook