fbpx

Чому треба терти ніс татові?

Будь-яка велика історія починається з малого. Так само і «Мама фокача & папа чача» почався з історії про велику батьківську любов, тепло, гостинність та смачну їжу.

А пізніше з’явилась перша легенда закладу. Сам тато не міг кожного дня бути присутнім у ресторані й вирішив створити помічника. А саме — свою дерев’яну фігурку. Він стругав її днями та ночами, поки не довів до ідеалу. Каже, що це його найдосконаліший автопортрет, застиглий у дереві.

Фігурка тата зустрічає вас на вході. Та на нього не тільки можна подивитись, а ще й накликати на себе щастя. Що ж для цього треба зробити?

Якщо вашим великим прагненням є заробити якомога більше грошей (або щоб вони просто впали з неба) — треба потерти тата за кишеню. Не обіцяємо, що це відбудеться наступного дня. Проте дуже скоро, це вже точно!

Якщо ж ви мрієте про удачу в усіх своїх справах — треба потерти тата за ніс. Мама постійно так робить. Тільки не з дерев’яним татом, а зі справжнім. А він постійно від цього чхає. Та щасливіші від цього вони обоє.

Та якщо хочеш всього й одразу — можеш потерти і там, і там. Тато не проти, якщо якомога більше його гостей стануть і багатими, і щасливими. Така вже щедра грузинська душа!

Та ви не крутіть носом, краще приходьте та перевірте самі.

КОНТАКТИ
Контактний номер:
Робочі години:
Пн-Нд: 11:00-22:00
instagram
tiktok
facebook