fbpx

Чи завжди ми були грузинсько-італійським рестораном?

«Мама фокача & папа чача» — грузинсько-італійський ресторан у самому серці Подолу. Затишна атмосфера, сповнена батьківського тепла, точно заполонить ваше серце.

Наша історія почалась дуже давно, коли ми відкрили перший рибний ресторан. Це була спроба відкрити заклад, який був би до смаку всім та тішив навіть найбільших гастрономічних гурманів. Проте йшов час і заклад довелося закрити.

Та це не стало кінцем. Скоріш — початком. Саме так, на місці іншого відомого італійського ресторану, ми відкрили свій — «Мама фокача & папа чача». Це навіть викликало певне обурення у перший час, проте ми продовжували створювати свій заклад по крупинці.

За основу взяли традиційні грузинську та італійську кухні, додали трохи власного бачення та створили велике меню. На зараз у нас ви можете спробувати хінкалі з різними начинками, різноманітні хачапурі, безліч видів піци на цільнозерновому тісті, традиційну фокачу з дров’яної печі, крудо, гебжалію з ніжним сиром надугі та страви з величезного мангал-меню.

Випити теж є що: винна полиця дуже багата. Тут Італія, Іспанія, Грузія, Чилі, Нова Зеландія, Аргентина. І звісно ж, тато з мамою не можуть не порадувати домашнім грузинським та італійським вином. Як без цього? Ще й чарочку чачі або лимончелло наллють.

Широка грузинська душа та італійська гучна гостинність — те, що захоплює подих від першого відвідування. У гучній компанії друзів, у парі з другою половинкою чи навіть на повідці з улюбленою собакою — тут кожен знайде собі місце.

І пам’ятайте: мама нізащо не відпустить вас голодними, а тато — тверезими.

КОНТАКТИ
Контактний номер:
Робочі години:
Пн-Нд: 11:00-22:00
instagram
tiktok
facebook